SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Mustafa Tunç Ortaokulu

e-Twinning Proje Çalışmalarımız Devam Ediyor (başlık olabilir)

“Zen Zone: Exploring Wellness Together “ okulumuz İngilizce öğretmeni Neslihan KEÇECİ’nin ortaklarından biri olduğu e-Twinning projesidir. Okulda refah konusunda yürütülen projede 5 farklı ülkeden toplam 14 okul birlikte çalışmaktadır.

Zen Bölgesi: "Birlikte Sağlığı Keşfetmek" projesi, öğrencilerin dünyanın dört bir yanından refah uygulamalarını keşfetmeleri ve sınırlar ötesinde zihinsel sağlık ve mutluluğu teşvik etmek için diğer ülkelerden akranlarla işbirliği yapmaları için yapılandırılmış bir çerçeve sağlamayı amaçlamaktadır. Çeşitli etkileşimli etkinlikler aracılığıyla öğrenciler, refahın önemi ve esnekliği ve mutluluğu teşvik etmede kültürel değişimin değeri hakkında daha derin bir anlayış geliştireceklerdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sevinç ve coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nuray TOSUN ve öğrencilerimizin ellerinden  Ramazan Panosu.Hoş geldin 11 Ayın Sultanı Ramazan.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Neslihan Keçeci rehberliğinde, 5. sınıf İngilizce dersi ‘Movies(Filmler)’ ünitesi kapsamında öğrencilerimiz ‘Turbo’ isimli animasyonu izlediler. Sonrasında derste  öğrendikleri  sıfatları kullanarak filmdeki karakterler hakkında cümleler kurdular ve karakterlerle ilgili bir pano çalışması yaptılar.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Neslihan Keçeci rehberliğinde, 6/B sınıfı öğrencilerimiz İngilizce dersi ‘Occupations’ (Meslekler) ünitesi kapsamında ‘role play’ yöntemini kullanarak meslekleri tanıttılar.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi eşliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz lise gezisinde bulundu.Gezdikleri okullarla ilgili fikir sahibi olan öğrencilerimiz geleceklerini planlarken seçecekleri liseleri yerinde görme fırsatı buldu.

Ara

Mustafa Tunç ortaokulu yıldız kızlar voleybol takımımız Vezirköprü ilçe birincisi olmuştur.Kızlarımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz..

Ara

Vezirköprü İlçe Kaymakamımız Sayın Özgür KAYA okulumuzu ziyarette bulundu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi dinleyen Kaymakamımız'a bu nazik ziyareti için okulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Ara

Vezirköprü İlçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS okulumuza ziyarette bulundu.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet eden Belediye Başkanımız, başarılı bir yıl dileğinde bulundu.Okulumuzu ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.